Antieke Spiegel Zonder Lijst

Antieke Spiegel Zonder Lijst. Alle spiegels zijn geselecteerd op authenticiteit en kwaliteit! Spiegels, van origine frans en italiaans, bladgoud verguld of bladzilver. Deze spiegel zonder lijst is heel populair en heeft een mooie strakke uitstraling.

Hkliving Antik Optik Spiegel S 25 X 33 Cm

Hier Hkliving Antik Optik Spiegel S 25 X 33 Cm

Spiegels, van origine frans en italiaans, bladgoud verguld of bladzilver. De eeuwenoude techniek van vergulding is ook hier gebruikt. De oude franse spiegels … Een prachtige, romantische spiegel met kuif, die is versierd met twee putti (engelen) en een bloemenvaas. De antieke wandspiegels beschikken vaak nog over het originele glas!

De antieke wandspiegels beschikken vaak nog over het originele glas!

De collectie bestaat uit meer dan 150 spiegels uit de 18e en 19e eeuw. De eeuwenoude techniek van vergulding is ook hier gebruikt. Een antieke spiegel is een fantastische aanvulling op uw interieur: Klik hier voor de volledige collectie. Aangezien dergelijke oude spiegels vrijwel altijd aan de wand hangen, wordt hiervoor ook vaak de term wandspiegel gebruikt. Alle spiegels zijn geselecteerd op authenticiteit en kwaliteit! Vind antieke spiegels op marktplaats. ∙ laat 19e eeuwse notenhouten soester spiegel met ranke lijst en gesouffleerde kop, de spiegel zonder …

Hkliving Antik Optik Spiegel S 25 X 33 Cm

Spiegels, van origine frans en italiaans, bladgoud verguld of bladzilver. Vind antieke spiegels op marktplaats. De eeuwenoude techniek van vergulding is ook hier gebruikt. Deze spiegel zonder lijst is heel populair en heeft een mooie strakke uitstraling. Alle spiegels zijn geselecteerd op authenticiteit en kwaliteit! De profilering van de lijst is van hout. Een prachtige, romantische spiegel met kuif, die is versierd met twee putti (engelen) en een bloemenvaas. De antieke wandspiegels beschikken vaak nog over het originele glas! Spiegels, van origine frans en italiaans, bladgoud verguld of bladzilver. 18.10.2019 · spiegel vrijstaand met barok lijst verstelbaar deze vrijstaande spiegel met een antieke uitstraling heeft een stevig houten frame nieuw verzenden € 87,99 eergisteren Aangezien dergelijke oude spiegels vrijwel altijd aan de wand hangen, wordt hiervoor ook vaak de term wandspiegel gebruikt... Helaas is deze spiegel reeds verkocht.

Popular posts from this blog

Lijsten 3Ds Max Landscape Design Gratis